ro flag ro flag
Welcome to Remix2.

Regulament
Ultima actualizare: 08-05-2023, 16:58:21

1. Numele caracterelor

Numele caracterelor nu trebuie sa fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. NU mai folositi caractere cu nume care contin "GM", "GA", "SGA", caractere care au numele derivat din numele game masterilor acestui joc ca de exemplu "GIZzz", "GIZZ", "gIZ1", etc. Acest lucru este interzis cu desavarsire indiferent de motivul avut la crearea acestui caracter. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Remix2 le vor fi banate conturile fara a fi atentionati.
La numele caracterelor se vor folosi DOAR caractere latine. Caracterele cu nume de genul IIIIIIIIIIIII sau lllllllllllll vor primi ban permanent pe Ip datorita faptului ca acestea sunt considerate ca fiind create pentru a fura conturi sau sa injure jucatorii si/sau staff-ul.
Este interzisa crearea de caractere cu numele asemanator al unui alt jucator in scopul de a insela alte persoane.
2. Denumirile generale

Magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa fie conforme cu punctul "1. Numele caracterelor".

3. Comportamentul general (in joc, forum şi discord)

Limbile oficiale folosite pe serverul jocului Remix2 sunt Română şi Engleză.

Te rugam sa tii cont ca trebuie sa pastrezi un comportament decent si civilizat. Daca esti insultat, amenintat sau primesti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugam sa postezi pe site/discord un print screen.

Apelarea fara motiv a unui Game Master, in cazul in care se repeta succesiv, poate fi sanctionata cu block chat temporar.
In discutiile cu Staff-ul pastrati un minim de decenta si respect. Nu incepeti discutiile cu: "we" / "wa" / "bah" / "mah". Incepeti o discutie cu un simplu "sal" / "buna" / "buna ziua". De asemenea puneti intrebarile DIRECT, fara sa asteptati raspunsul la salut, sau sa intrebati daca puteti pune o intrebare.

SE PENALIZEAZA in felul urmator (unde nu se specifica explicit alta modalitate sau timp de penalizare):
- Fiecare user ce incalca regulamentul conform regulilor in vigoare primeste (daca nu este specificat altfel, in alta sectiune a regulamentului) block chat 1 ora sau ban temporar 1 zi

Se pot sanctiona, dupa caz:
- Folosirea de cuvinte OBSCENE sau folosirea unui limbaj VULGAR se sanctioneaza cu block chat de la 3 la 12 h pana la ban 3 zile sau mai mult.
- Folosirea de cuvinte si expresii din care anumite litere sunt inlocuite cu alte semne(Ex."*", "!", "@", etc.) din care totusi se intelege sensul initial va fi sanctionata cu block chat temporar, ban temporar sau permanent. Ex. "Sa ma s**i de p**a" !
- Expresiile rasiale sau xenofobe, nu sunt permise si sunt considerate abuziri grave si tin in mare masura de educatie, se sanctioneaza cu ban temporar si pot conduce inclusiv la ban permanent.
- Se sanctioneaza razboaiele pentru puncte (blaturile) = razboaie aranjate, la care una dintre bresle participa cu un/doua caracter/e neechipate corespunzator, care nu riposteaza (nu ataca adversarul la randul lor), singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse.
Orice GM sesizat in legatura cu un astfel de razboi si solicitat pentru a asista la un astfel de razboi are dreptul de a sanctiona liderul breslei. *Reclamatiile referitoare la blaturi trebuie sa contina o proba video.
- Este interzisa omorarea jucatorilor in hartile principale, in urmatoarele cazuri:
1. Daca acestia au un nivel mai mic sau egal cu 75
2. Daca acestia fac parte din acelasi regat ca si al tau.
Jucatorii apropiati de aceasta limtia de lvl cu plus/minus 5 nivele sunt exclusi de la regula

- Este interzisă conectarea pe conturi de 1 - 14 în scopul de a ataca alţi jucători în map1 folosind modul auto sau spacebar.

4. Folosirea bug-urilor si a programelor interzise

Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

In cazul folosirii de programe interzise (hack-uri sau alte softuri externe)

* Prima sanctiune este de 30 de zile

* A doua sanctiune este de 60 de zile

* A treia sanctiune este de 90 de zile

Dupa cele 3 sanctiuni, banarea este permanenta.

Reclamatiile pentru folosirea programelor interzise necesita proba video in care sa reiasa folosirea programului interzis.

* ATENTIE | În funcţie de tipul de hack/soft şi de activitatea jucătorului prins, fapta poate fi pedepsita cu banarea permanenta a jucatorului.


5. Inselatoria

Sunt interzise toate programele de conectare la serverele Remix2 in afara de cele ce apartin de m2r.ro si sunt descarcabile prin optiunile puse la dispozitie de catre noi. Modificarea programelor de conectare este interzisa si se pedepseste cu ban permanent Remix2 Decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise.

6. Conturile

Este de datoria dvs. sa va asigurati ca datele contului sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a item-urilor aflate in cont. Echipa Remix2 nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (login, parola).

*** Precautii ***
- NU dati NIMANUI userul si parola de la cont. Nici macar GM-ilor sau Adminilor!
- NU stocati parolele in fisiere tip *.doc, *.txt pe calculator. In eventualitatea infestarii cu un keylogger acestea vor fi pierdute.
- NU acceptati de la alte persoane pe care nu le cunoasteti in persoana poze, cheats, codes, etc. Exista riscul ca ele sa contina virusi, keylogers, troiani, worms, etc.
- Faceti printscreen si postati poza pe forum cu cei care incearca sa va dea cheaturi, coduri si altele. 95% din cazuri sunt simple programe care nu fac altceva decat sa le trimita celor care va dau programul, parola si userul contul dvs.
- NU ESTE VINA GM SAU a ADMINILOR([GIZ]) ca v-a fost "SPART" CONTUL si nici nu putem impiedica acest lucru deoarece in 90% din cazuri dumneavoastra dati parola la terte persoane.
Ne rezervam dreptul sa intervenim acolo unde situatia o cere si sa recuperam, daca este posibil, partial sau integral, prejudicial jucatorului inselat. In mare parte va putem recupera doar itemele ce nu au parasit inventarul celui ce va intrat pe cont.
Deoarece nu incurajam furtul de iteme, jucatorilor prinsi le vor fi banate permanent toate conturile detinute pana in acel moment.
7. Echipa Jocului
Membrii Staff-ului nu iti vor da iteme, yang, rank, level sau orice altceva.

GM este prescurtarea de la Game Master. GM sunt aici sa te ajute si sa aiba grija ca jocul si chat-ul sa se desfasoare in limitele regulamentelor. Va trebui sa te supui indrumarilor date de GM. Contul tau din joc poate fi banat daca nu te supui acestor indrumari. GM te pot bana definitiv si pot lua orice hotarare este nevoie pentru a mentine o buna desfasurare a jocului.

7.1 Helperii

[H] este prescurtarea de la Helper si este jucatorul ales pentru a ajuta alti jucatori incepatori pe server sa descopere mai usor particularitatile serverului Remix2.

[H] fac aceasta activitate benevol pe caracterele lor de joc si au urmatoarele atributii:
- ajuta jucatorii noi de pe server pentru o acomodare mai usoara cu serverul;
- raspund la mesajele personale care tin strict de joc si pot ignora/raporta mesajele deranjante sau ofensatoare;
- [H] sunt obligati de a pastra un limbaj civilizat in orice situatie indiferent daca interlocutorul nu manifesta un minim grad de civilizatie si bun simt, acesti jucatori vor putea fi postati pe forum si sanctionati ca atare;
- In cazul in care [H] nu manifesta un limbaj corespunzator sau folosesc expresii triviale sau ofensatoare si acestia vor putea fi trasi la raspundere si ca o sanctiune completara gradul de helper poate fi inlaturat la decizia staff-ului;
- [H] nu sunt obligati sa raspunda in permanenta la mesaje acestia avand posibilitatea de a-si bloca soapta atunci cand joaca si nu se ocupa de moderarea si ajutorul altor jucatori raportarea unor astfel de situatii este inutila;

Acestia desfasoara o activitate foarte utila pentru noii jucatori si astfel prin prezentul regulament este interzis:
- [H] va fi contactat pentru a va ajuta DOAR in momentul in care nu gasiti solutia pe site/forum/discord. Daca solutia este discutata pe cele mentionate si se poate gasi cu usurinta helperul va poate face trimitere la acestea pentru o mai mare eficienta;
- Contactarea [H] prin mesaje personale sau chat cu mesaje triviale menite pentru a deranja sau a face helperul sa reactioneze in asa fel incat acesta sa poata fi raportat pe site pentru injurii;
- Jucatorii care deja cunosc jocul sunt rugati sa nu deranjeze helperii cu trivialitati pentru ca acestia nu au nevoie de ajutor in mod special;
- Sunt interzise de asemenea mesajele jignitoare sau ofensatoare adresate helperilor vor fi tratate conform celorlalte puncte din prezentul regulament;
- Sunt interzise de asemenea mesajele menite sa "testeze" cunostintele helperilor in domeniul jocului. Acestia nu sunt obligati sa cunoasca jocul la perfectie ci doar anumite particularitati ale serverului Remix2, sa fie la curent cu noutatile si modificarile regulamentului si ale modului de joc(implementari noi ca si mobi, harti, iteme, etc) de asemenea este interzis a fi verificati daca acestia cunosc TOATE aceste modificari;
- Crearea de noi caractere menite a jigni sau ofensa helperii poate aduce la ban permanent pe IP.
8. STRICT INTERZISE !!!

- Inselarea jucatorilor prin comert sau alte modalitati
- Injuriile de orice fel la adresa staff-ului Remix2;
- Impersonarea oricarui membru al staff-ului Remix2(vezi capitolul 1);
- Amenintarile la viata reala a jucatorilor sau oricarui membru al staff-ului Remix2 se sanctioneaza cu ban permanent
- Postarea de imagini, clipuri care au caracter jignitor si/sau denigrator, care fac referire sau aduc atingere vietii personale a jucatorilor sau oricarui membru al staff-ului Remix2 se sanctioneaza cu ban Ip pe site si/sau joc !
- Crearea de caractere cu nume ce imita numele GM-ilor se va sanctiona cu ban permanent
- Reclamele de orice fel la alte jocuri sau site-uri care nu au legatura cu Remix2 se sanctioneaza cu ban.
- Comertul cu iteme pe alte servere, sau pe bani reali.

Toate cele postate la punctul 8 sunt sanctionate prin ban permanent si/sau ban IP daca nu se specifica altfel !!!

*** NOTA ***

- Site-ul oficial al serverului este m2r.ro. Nici nu alt site nu apartine Remix2. Nu ne asumam raspunderea pentru alte site-uri care ne folosesc numele in mod ilicit. Va rog sa va feriti de astfel de site-uri pt ca sunt folosite doar pentru spargerea conturilor dumneavoastra.

Acestui regulament i se pot aduce modificari ulterioare atunci cand situatia o cere, cu sau fara anuntarea in prealabil pe joc sau prin stiri pe site.

CITITI PERIODIC REGULAMENTUL PENTRU A FI INFORMATI CU PRIVIRE LA ORICE MODIFICARI !!!PRIN INREGISTRAREA UNUI CONT PE SERVER VA EXPRIMATI ACORDUL IN CEEA CE PRIVESTE RESPECTAREA PREZENTULUI REGULAMENT !!!


Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuza pentru incalcarea acestui regulament, faptul ca nu ştia de existenţa lui.
-Donaţiile sau banii generaţi în urma achizitionării de Monede Dragon sunt folosiţi la întreţinerea server-ului, precum:
1: Plata Host-ului
2: Plata tehnicianului
3: Achizitionarea de reclame
-Donaţiile sau Achizitionarea de MD-uri se face doar pe acest site.
-Din cauza că itemele din joc sunt temporare sau nu pot fi urmărite/controlate de catre staff, orice achiziţionare făcută nu beneficiază de rambursare. De asemenea, nici itemele nu pot fi schimbate odată ce au fost achiziţionate din magazinul nostru special.
*Nu Dona sau achiziţiona MD dacă nu-ţi permiti să faci asta, deoarece banii tăi nu mai pot fi rabursaţi/recuperaţi.
- Este interzis sa postati poze cu jucatorii pe discord/forum in scopul de a-i defaima
- Este interzis sa postati conversatii private (PM) cu un membru staff fara acordul acestuia. Exceptand faptul cand acesta este reclamat.
Prin crearea unui cont sunteți de acord cu prelucrarea informațiilor dvs. personale de mai jos.

Ştergerea completă a contului tău din baza noastră de date se poate face prin tichet.
Informaţiile care se stocheaza in baza noastră de date:
1: Nume de utilizator:
- Numele de utilizator este un identificator al contului dvs. și nu este o informație personală, deci nu uitați că numele dvs. de utilizator este public pentru alți utilizatori, astfel încât aceștia să vă poată identifica.
2: Parola:
- Pentru a vă autentifica în cont, aveți nevoie de o parolă, ar trebui să creați o parolă unică, astfel încât, dacă se întâmplă ceva, celălalt cont de rețea socială va fi sigur.
- Parola dvs. nu este vazuta de noi, deoarece in baza noastra de date ea ajunge deja criptată.
3: Cod stergere:
- Codul de ştergere este folosit atunci când doriţi să renunţaţi la caracterul dvs. şi vreţi ca acesta să fie şters.
4: Adresa de e-mail:
- Adresa de e-mail este utilizată pentru a vă putea confirma contul dvs. În cazul în care pierdeţi contul/aţi uitat parola sau vreţi să puneţi o parolă nouă, puteţi face asta cu ajutorul e-mailului.
- NU trimitem e-mailuri cu reclame către adresa dvs. de e-mail.
5: Adresa ip:
- Adresa dvs. de ip este înregistrată în baza noastră de date odată cu crearea contului. Aceasta este folosită de sistemele noastre pentru a împiedica abuzul jucătorilor rău intenţionaţi. şi/sau pentru a vă indentifica în cazul încălcării regulamentului, prin asocierea acestuia cu conturile dvs.

Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuza pentru incalcarea acestui regulament, faptul ca nu ştia de existenţa lui.
Help us with a vote top  Private Server  private server private server

Pentru a primi JD apasă pe cufărul verde.